Want your
own Fotopage?







 
Welcome To Our World

By: Mama Ayah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 10-Jul-2007 14:49 Email | Share | Bookmark
Restaurant Puteri, TTDI

 
 
 
 
Kak Leha spt biasa.. pose maut
 
Rasa macam dah lama tak update fotopages nie. Iyalah... takde aktiviti yang menarik pun. Asyik-asyik jalan dalam KL. Pegi tempat yang sama yang ntah berapa kali dah singgah. Sampai dah boleh tau kedai nie kat mana.. kat tingkat berapa.. new wing or old wing. Nak ajak ayah gi holiday, he is toooooo bz with his work and new company. Tunggu bila ayah dah settle down, company baru pun dah okey then baru boleh pegi holiday.

Sooo!!! today mama and the geng pegi lunch kat area TTDI. At first nak try makan kat restaurant Muhibbah, rupanya under renovation. Adehhhh!!! Kena pendam jap nak makan kat restaurant Muhibbah. Dah abih renovation nanti baru pegi. Since dah ada kat TTDI, kitaorang pegi makan kat Restoran Puteri - bukan kat atas bukit tuh tau.. (empunya restoran ini ialah pelakon Rubiah Suparman).





Quote:
Mintak maap bebanyak.. rupanya Muhibbah tak tutup pun. Kitaorang yang salah tempat. Kak Leha ler nie... heheheee Nasib baiklah YM Cik Puan Nina ada tanya kat member dia. Soo... next time bolehlah kita proceed makan kat Muhibbah.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net